Zondag 24 juli MINIROK in Stramproy !!!
Door: TEAM ZIJDEROUTE 2011
22 Juli 2011 | Nederland, Stramproy
Dus al onze trouwe volgers :
Op zondag 24 juli zijn jullie allemaal van harte uitgenodigd om na vier succesvolle edities met ons onze lustrum-editie te vieren, en hoe! Een nog grotere en gevarieerdere festivaluitstraling met een line-up die staat als een huis, festival stands, een jampodium, kinderanimatie en silent disco! Wij proberen het festival zo goed mogelijk te volgen, maar op dit moment is het onzeker of er mobiele verbinding mogelijk is. Drinktj dur mer eine, of 2….
Tijdens Minirok zijn wij in Oezbekistan.
MiniRok is een 1-daags openlucht pop/rock festival voor jong en oud waar naast een zeer gevarieerd muziekprogramma van internationale bands de nadruk ligt op een brede festivaluitstraling bestaande uit onder andere uitgebreide kinderanimatie, aankleding van het terrein met festivalstands en een heus jampodium waar elke (ongeoefende) muziekliefhebber zijn kunsten kan tonen en laten horen! Om het lustrum extra kracht bij te zetten zal er dit jaar een speciale silent disco-bus op het festival terrein aanwezig zijn waar rechtstreeks vanuit de platenkoffer van de Celluloid Gurus, sleazy souljazz, franse beat, boogaloo en sixties punk zal worden gedraaid: met een hoofdtelefoon op muziek luisteren en dansen was nog nooit zo leuk!
Vanaf 14.15u zullen voor jullie optreden:
The Scoop (NL)
Kill Ferelli (NL)
Annasaid (DK)
Filthy Nelly (NL)
Birth of Joy (NL)
Wallace VanBorn (BE)
Krach (NL)
Blues Brother Castro (BE)
Voor uitgebreide informatie over de bands, speeltijden, overige informatie over MiniRok en het laatste nieuws, check: www.minirok-stramproy.nl
Voor wie dit jaar het gezelligste en verrassendste festival van Limburg niet wil missen: zondag 24 juli 2011 op sportpark ?De Steinakker? in Stramproy: MINIROK 2011!!
Groet!
MiniRok
23 Juli 2011 - 21:49
Hans Schreurs:
Weten jullie hier misschien iets van . . ?
www.hbvl.be/nieuws/buitenland/aid1065119/motorrijder-schiet-iraans-kernfysicus-dood.aspx
:-p
24 Juli 2011 - 22:23
Marjo Schreurs:
ben net terug van mn werk, en jawel hoor.......... weer nieuws van de motaards! snel de verslagen lezen en momenteel is waarschijnlijk (en hopelijk) de helft van de rooyer bevolking nog aan 't minirokken, en ook ik ben benieuwd! kom op mensen, meld je en reageer via deze site! -
25 Juli 2011 - 13:15
Leontine:
Minirok waas auch dit joar weer kei-gezellig ! Manne, gae hebtj echt get gemistj.
Doa kan Oezbekistan toch echt neet aan kome tuppe. Volgendj joar weer vanne partie !